Lieve klanten,

Er is eindelijk duidelijkheid over de grote vraag die alle kappers de afgelopen week bezig gehouden heeft. “Gaan we dicht of blijven we open?” Voor velen is het een opluchting dat de overheid nu in heldere taal heeft uitgesproken dat kapsalons dicht moeten. Hoe nu verder?
Ik zie dat veel salons 6 april als mogelijke einddatum van de crisismaatregelen voor de kapsalon opgeven. Uit de mededelingen van de minister proef je dat deze einddatum wel eens verder zou kunnen liggen. De datum van 1 juni is meermaals genoemd. We moeten er rekening mee houden dat onze klanten tot die datum niet in de salon terecht kunnen. Probeer contact te houden met je klanten door ze de producten die ze normaal bij je kopen nu ook bij je af te laten halen. Zorg dat er een telefoonnummer en een mailadres beschikbaar blijft in de tijd dat je gesloten bent. Geef de klanten ook de mogelijkheid hun uitgroei thuis bij te houden. Verkoop de verf en waterstofperoxide aan je klanten en geef ze instructies. Wij beschikken over waterstof in kleine verpakking en verfsetjes bestaande uit een verfbakje, een kwast en een maatbekertje. Geef ook handschoentjes mee!
Voor ons hebben de maatregelen ook ingrijpende gevolgen. Toch hebben we besloten om als service voor de salon met gewijzigde openingstijden toch beschikbaar te blijven voor bestellingen en vragen. Zodoende kunnen we ervoor zorgen dat je jouw klanten kunt leveren als er vraag is naar producten. Ook willen we ervoor zorgen dat, als je de salon weer opent, alles weer op voorraad is. Denk hierbij ook aan de handschoenen en plastic kapmantels die we dan ook nog nodig zullen hebben.

Hopelijk spreken we jullie de komende tijd. We zullen van maandag tot en met vrijdag in Hengelo beschikbaar zijn van 10:00 uur tot 15:00 uur. Onze mail en webshop staan natuurlijk 24/7 tot je beschikking. Heeft u een bestelling die u op wilt komen halen stuur deze dan door in een mail en zetten wij het voor u klaar.

We wensen je veel sterkte toe de komende periode. Blijf gezond!

Samen komen we deze moeilijke periode door.

Kappersgroothandel van Rijn

Open chat
1
Heeft u een vraag?
Hallo,
Waar kunnen we je mee helpen?